Selecteer een pagina

We zijn een amateurkoor op hoog niveau dat bestaat uit ca. 120 zangers. We zingen de grote werken van de beroemde componisten, maar ook onbekende pareltjes en nieuwe werken. TivoliVredenburg is onze thuisbasis maar we zingen ook af en toe in het Concertgebouw of andere zalen en kerken in binnen en buitenland.

Meezingen?

Lijkt het je leuk om ook te zingen bij Toonkunstkoor Utrecht? En ben je
tussen de 18 en 65 jaar? Dan ben je van harte welkom om een keer een
repetitie mee te maken. Daarna kun je eventueel besluiten of je lid wilt
worden. We zoeken versterking in alle stemgroepen. Vrouwen van 35 jaar of
jonger hebben voorrang.

Hohe Messe in 2019 meezingen?

Wil je 17 november 2019 de Hohe Messe van Bach zingen in de grote zaal van TivoliVredenburg? Kom dan zingen bij Toonkunstkoor Utrecht.
We zoeken enkele (project)zangers in alle stemgroepen. Gezien de huidige samenstelling van het koor (we willen een evenwichtige leeftijdsopbouw) worden zangers onder de 40 jaar uitgenodigd om zich aan te melden. Voorafgaand aan de eerste repetitie is een groepsauditie. Uiteraard kan je na het concert volwaardig lid van ons koor worden.
De repetities zijn op maandag en starten in april (vlak bij station Utrecht Overvecht) van 20.00 uur tot 22.15 uur. En eens per maand is er een voorrepetitie om 19.30 uur met de eigen stemgroep.

Als je lid wilt worden, word je uitgenodigd voor een auditie. De dirigent test daarbij je muzikale aanleg en je stemkwaliteit. De koorrepetities zijn op maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur. En eens per maand is er een voorrepetitie om 19.30 uur met de eigen stemgroep.

Doe je mee? Neem contact op met ledencoördinator Margaret van Oosten via ledencoordinatie@toonkunst-utrecht.nl.

Zie ook de pagina’s  over ons of hoogtepunten of oud koor, jonge ziel, tradities en vernieuwing

Oefenlocatie

Toonkunstkoor Utrecht repeteert iedere maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in het Johannescentrum, Moezeldreef 400, 3561 GD in Utrecht.

oefenlocatie